Πρόσκληση στην Πανελλαδική Διαδικτυακή Παρουσίαση του Βιβλίου "myDATA - ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"

Ημερομηνία Σεμιναρίου
έως
Εισηγητές
Διοργάνωση
Εκδόσεις
Επικοινωνία
info@accountingsoftware.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας
2103009907
Δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Το σεμινάριο είναι κλειστό σε νέες συμμετοχές.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ "myDATA" - ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ " ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

 

Θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να βρίσκονται στο πάνελ και να προλογίσουν το έργο οι αξιότιμοι & αγαπημένοι φίλοι μας Ηλίας Αργυρός τ.ανώτατο στέλεχος & δ/ντής του Υπουργείου Οικονομικών, τ.ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ και ΥΠΕΕ και ο Κωνσταντίνος Κόλλιας , οικονομολόγος , Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 

Καλεσμένοι μας είστε όλοι εσείς :οικονομολόγοι , λογιστές – φοροτέχνες που βιώνουμε μαζί σας τις δύσκολες συνθήκες της εποχής αλλά και ελπίζουμε να καταφέρουμε σαν Κλάδος να εξασφαλίσουμε μία καλύτερη καθημερινότητα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μας συντροφεύσουν στην παρέα και συνάδελφοι στους οποίους θα δοθεί ο λόγος να εκφράσουν τις απόψεις και σκέψεις τους για το εγχείρημα της ΑΑΔΕ.

 

Στην περίπου μίας ώρας διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν συνοπτικά :ο ρόλος του λογιστή στην πλατφόρμα, η σχέση του με τον πελάτη - εντολέα του ,οι διαδικασίες προετοιμασίας του γραφείου και του εξοπλισμού του ,τα πρώτα - πρώτα βήματα για την είσοδο και χρήση της εφαρμογής ,το σχέδιο λογαριασμών με παρατηρήσεις που θα γίνουν στο chat.

Στους συμμετέχοντες που θα θελήσουν να το αποκτήσουν παραγγέλοντας το άμεσα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ή το έχουν ήδη παραγγείλει, θα προσφερθεί εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20 € στο αμέσως επόμενο σεμινάριο myData.

 

 

Μιχάλης Πόλυγγερ - Νικόλαος Σπυρόπουλος

 

mydata βιβλίο